Saturday, June 12, 2010

Betul Kata Bookie


Nak kata apa lagi? Betul kata bookie sebelum ni. Lepas ni kalau dua pasukan ni berjaya menang dengan Perancis dan Uruguay, maka boleh la lepas ke pusingan kalah tak mati tapi terkeluar saja.

Mexico bermula garang dan menguasai perlawanan. Malangnya hanya Afrika Selatan yang mencatat percubaan merbahaya.

Syabas Tshabalala!!!

Kekasih gelap Fatin sekarang. Tshabalala.


Kalau Malaysia, mesti zapin dah ni.


Muka no 3 macam Obama kan?

Takziah buat Nelson Mandela yang kehilangan cucunya yang berusia 13 tahun.

Fin.

3 comments:

Fatin Mazelan said...

motif nyatakan kekasih gelap dan siap dengan tag???

semua pak itam la kaedahnya??

mikhaelahmad said...

ok, match yang sepatutnya dimenangi oleh Mexico. gol dah clearly tak ofsaid. kurang sopan je tukang jaga line tu. macam kena pukau pule aku tengok.

oh, bagi aku, negara yang didiami oleh kekasih gelap fatin ni boleh membuat percubaan marabahaya pun sebab Mexico attack macam kena sasau.

man of the match sapa? Dos Santos?

Nazrin Saad said...

haah, dos santos ah. sapa lagi?