Tuesday, July 6, 2010

Merenung Masa Depan

Ahhh. Gua bukan Fatin dengan Mat. Masing-masing bergaduh dalam shout-box berkenaan pasukan mana yang lebih hebat walaupun telah terkeluar dari saingan.

Gua tak suka memandang sejarah. Gua lebih suka memikirkan masa depan.

Malam ini pasukan le Oranje akan menentang satu lagi saingan dari Amerika Selatan, Uruguay. Sudah tentu pemain utama pasukan ini adalah bekas pemain Manchester United iaitu Diego Forlan.

Gua gentar juga bila tengok form Forlan ni. Ala-ala Klose pun ada juga.

Gua harap Persie boleh skor malam ni.

Gua tak nak terlalu konfiden macam Argentina. Maradona hisap curut saja semasa sesi latihan.

Gua cuma nak Belanda menang 1-0. Dah. Cukup.

Fin.

2 comments:

mikhaelahmad said...

gua macam nazri la. gua soong bukan nak menang sangat. gua sokong sebab hati gua dekat sana, tanah air gua. bahahaha

Fatin Mazelan said...

bak kata kazen ipar wa : maradona bukan dilahirkan sebagai coach yang baik. dia hanya boleh menjadi pemain bola yang baik.